Rajzfilm hét /South Park/

 2009.06.26. 20:21

Megint jelentkezik a rajzfilmhét.

Ezúttal egy South Park rész.
Azért pont ez, mert ebben szerepel Michael Jackson, aki tegnap hunyt el, és bár nem szerettemmunkásságát, ennyit talán megérdemel:)

 

Címkék: nem video baki rip park south jacko rajfilmhét

A bejegyzés trackback címe:

https://bakik.blog.hu/api/trackback/id/tr771210809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dimultra 2009.07.03. 18:46:52

Igaz, hogy Jackson élete az utóbbi években elég botrányos volt, de azért nem túl udvarias dolog egy ilyen paródiával elköszönni egy világsztártól... Talán a haláleset előtt még vicces lett volna, de most ez már "tabu" témának számít. Szerintem. :)

Gyurkesz90 2009.07.06. 19:10:43

@Dimultra:
Végignézted a videót? Csak mert arról szól a történet, hogy szívatják rendesen az ipsét, de a végén mégis pozitív kicsengése van az egésznek. Tehát a végén az van h csak ráverték a port, meg a botrányainak sincs különösebb alapja, sat sat (ami a ,,szétesését" illeti a részben, az meg a valóság egy enyhén torzított változata, ami ebben a sorozatban teljesen normális)
süti beállítások módosítása